UITM SENTIASA HATIKU BERCAKAPLAH YANG BENAR WALAUPUN IANYA PAHIT KEGAGALAN ADALAH PERMULAAN KEPADA KEJAYAAN MERASAKAN DIRI LEMAH ADALAH TITIK UNTUK MEMAJUKAN DIRI
Designer: Joomla 3.2 Templates Free

Peserta Menghadiri Kursus


Staf menghadiri kursus yang di anjurkan oleh pihak ILD dan Pejabat Pembangunan Infrastruktur & Infostruktur, Universiti Teknologi Mara, Shah Alam

Jangan Terlepas Untuk Menghadiri Kursus


Sila semak jadual e-latihan yang disediakan oleh pihak ILD dari masa kesemasa.

SALAM RAMADHAN DAN SELAMAT BERPUASA 1438

 

PEJABAT PEMBANGUNAN INFRASTRUKTUR DAN INFOSTRUKTUR (PPII)

 PERKONGSIAN ILMU - ADOBE PHOTOSHOP & ILLUSTRATORBAHAN-BAHAN KURSUS UNTUK DI MUATURUN

BAHAN PSD I  NOTA RUJUKAN PSD   BAHAN PSD II       OLE-OLE PSD          OLE-OLE AI
   BAHAN AI  NOTA RUJUKAN AI BAHAN PSD III  SHORTCUT KEY PSD  SHORTCUT KEY AI
         BAHAN OLE PSD     BAHAN OLE AI

2 JUN 2017 ( JUMAAT )

MASA : 0800 - 1200 TGH - PHOTOSHOP, 0200 - 0430 PTG - ILLUSTRATOR

MAKMAL KOMPUTER 3, ARAS 9, MENARA SAASKURSUS YANG TELAH LEPAS

Alhamdulillah syukur ke hadrat Ilahi kerana dengan limpah kurnia dan izinNya, Halaman web ini telah berjaya dibangunkan. Selain untuk berkongsi maklumat, Laman Web Movie 4 Live ini menyediakan pelbagai maklumat  dan lain-lain yang perlu.Terima kasih kepada rakan-rakan dan sesesiapa yang memberi sokongan,berkongsi bahan-bahan pembelajaran dan pengajaran untuk laman web ini. Anda semua boleh menghantar email kepada saya melalui alamat emel: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. jika anda ingin berkongsi idea dan pendapat dalam memperbaiki serta mengemas kini maklumat dan bahan di dalam halaman web ini.

Sesungguhnya dalam era dunia tanpa sempadan tidak dapat dinafikan bahawa Laman Web merupakan satu media alternatif yang paling berkesan untuk menyampaikan maklumat kepada para pengunjung, menggunakan saluran internet sebagai medium untuk menyampai dan mendapatkan maklumat atau berita terkini berkaitan dengan aktiviti-aktiviti.

Saya amat berharap agar semua rakan-rakan dan pengunjung-pengunjung akan mengambil peluang ini untuk berkongsi idea, pengetahuan dan pengalaman bagi membantu mempertingkat dan memantapkan lagi Laman Movie 4 Live ini.

Diharap Laman Web Movie 4 Live ini dapat menjadi medium yang penting kepada semua  rakan-rakan dan pengunjung-pengunjung dalam usaha untuk meningkatkan lagi jalinan yang erat di antara  rakan-rakan dan pengunjung-pengunjung tanpa mengira status untuk menyertainya.

Sekian, terima kasih.


Sistem Latihan Secara Maya

Peredaran semasa teknologi maklumat (ICT) merubah lanskap penganjuran aktiviti latihan staf dengan aktiviti latihan secara maya, tanpa peserta latihan bersemuka dengan penceramah. Inisiatif ini dapat menyelesaikan masalah kekurangan ruang latihan untuk menganjurkan kursus dalam jumlah yang ramai, membantu peserta OKU menghadiri latihan dan mengurangkan perbelanjaan peserta daripada kampus cawangan.

Peserta boleh terus log masuk ke dalam talian bila-bila masa dan di mana-mana sahaja mereka berada asalkan mempunyai peralatan komputer dan internet. Jam latihan akan dimasukkan ke dalam log latihan peserta mengikut jam latihan bersemuka selepas peserta menghabiskan pakej sesuatu latihan tersebut dengan lengkap.

Modul-modul iTraining ini adalah dibangunkan oleh kumpulan penceramah yang merupakan staf yang mahir dalam bidang-bidang tertentu. Latihan ini boleh diakses melalui http://ilearnapp.uitm.edu.my


Kaedah Pembelajaran Secara Atas Talian / Maya - Kursus IT dan Umum bagi Staf di Shah Alam dan Cawangan UiTM.

Untuk menyertai sila daftarkan butiran anda saperti
Nama Penuh, No. Pekerja dan Emel Rasmi UiTM kepada emel : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

hostgator coupon code 30 off