Designer: Joomla 3.2 Templates Free

PENYERTAAN KURSUS WINDOWS MOVIE MAKER

Kursus ini adalah merupakan salah satu kursus ICT yang di anjurkan oleh pihak Jabatan Pembangunan Sumber Manusia. Pejabat Pendaftar UiTM dan dengan kerjasama pihak Pejabat Teknologi Maklumat (InfoTech). Sasaran penyertaan adalah kepada seluruh Staf UiTM di Shah Alam dan Cawangan yang berminat untuk meningkatkan kemahiran dan pengalaman mereka dalam bidang penyampaian maklumat melalui video samada untuk kepentingan Jabatan atau keperluan individu.

Penyertaan untuk kursus ini boleh dilakukan oleh Staf dengan mendaftarkan maklumat mereka melalui sistem e-latihan di dalam Portal Staf UiTM melalui url http://aplikasi.uitm.edu.my/Portal_I-Staf/skrin/ 

 

Untuk keterangan lanjut, sila hubungi :

Jabatan Pembangunan Sumber Manusia (JPbSM),
Bahagian Latihan,
Pejabat Pendaftar,
UiTM Shah Alam

No. Tel: (+603) 5521 1319 / 5544 3181 / 5521 1625
Faks : (+603) 5544 3102


TAWARAN KURSUS SISTEM LATIHAN SECARA ATAS TALIAN / MAYA (i-Training) UNTUK STAF UiTM DAN STAF AKADEMIK

Untuk menyertai kursus ini, anda hendaklah mendaftarkan butiran anda saperti memberi Nama Penuh, No Pekerja dan Alamat eMel rasmi UiTM kemudian di emelkan kepada This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. . Pastikan anda sentiasa menyemak dan memperolehi emel maklumbalas daripada Admin i-Training untuk anda memulakan latihan.  Setiap latihan / kursus yang anda ikuti sehingga selesai, sistem akan merekodkan masa latihan ke dalam jam latihan berkursus. Staf yang tidak berkesempatan untuk keluar menghadirkan kursus, inilah peluang baik untuk menyertainya. Untuk keterangan lanjut sila hubungi Jabatan Pembangunan Sumber Manusia (JPbSM) saperti tertera di atas.

 

hostgator coupon code 30 off